• Uusia potentiaalisia Capstone projektiaihioita haetaan lukukaudelle 2014-2015

    Capstone Innovaatioprojektin kolmas kierros alkaa loka-marraskuussa 2014. Capstone Innovaatioprojektin toteutuksessa on mukana elektroniikan, tietotekniikan, liiketalouden ja kirjasto-ja tietopalvelun koulutusohjelman opiskelijat. Uutena ryhmänä  toteutukseen mukaan tulee sulautettujen ohjelmistojen suuntautumisvaihtoehdon opiskelijat. Tämä mahdollistaa esim. robotiikkaan ja langattomiin ratkaisuihin liittyvien projektien toteuttamisen entistä paremmin. Kokonaisuudessaan syksyllä 2014 starttaa noin 20 Capstone projektia 150 opiskelijan voimin. Projektiaihiot voivat liittyä esim. pelillistämiseen, 3D-mallintamiseen, hyvinvointiteknologiaan, palvelurobotiikkaan, palvelun konseptointiin, laiterakentamiseen… Ainoa yhteneväinen vaatimus projektille on se, että projektin tulee olla haastava ja liittyä mukana olevan koulutusohjelman osaamisalaan. Keskustele mahdollisista projektiaihioista kurssin koordinaattorin Riikka Kulmalan kanssa riikka.kulmala@turkuamk.fi.

    UP