• Capstone-innovaatioprojekti korostaa luovaa ajattelua ja käyttäjäkeskeistä kehittämistä

    Capstone-innovaatioprojekti pyörähtää käyntiin jo kolmatta kertaa kuluvana syksynä. Capstone innovaatioprojektissa korostuu yrittäjämäinen asenne, luova ajattelu, alueyhteistyö sekä nopea ja kevyesti organisoitu ideointi ja kehittäminen yhteistyössä alueen yrittäjien kanssa.
    Kuluvana syksynä mukana on ennätysmäärä kiinnostavia asiakaslähtöisiä projekteja. Asiakkaat ovat lähteneet innolla mukaan kehittämään uusia ratkaisuja yhdessä opiskelijoiden kanssa. Asiakkaalle Capstone on riskitön ympäristö kehittää ja kokeilla uusia opiskelijoiden generoimia ratkaisuja. Tulevaisuudessa tarvitaan nopeaa ja kevyesti organisoitua ideointia ja käyttäjän osallistamista suunnitteluun. Projektissa toteutetaan Lean Startup -filosofiasta tuttua ajattelua, jossa ideoita pyritään testaamaan oikeilla asiakkailla mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Näin opiskelijat oppivat ottamaan huomioon käyttäjän ja rakentamaan sellaista, joka toimii ja josta asiakkaat ovat valmiita myös maksamaan. Capstone innovaatioprojektin kolmas toteutus alkaa marraskuussa 2014 ja loppuu toukokuussa 2015.

    UP